филтер за масло за 2011-013 JEEP Grand Cherokee / Wrangler 3.6 L 2012 Chrysler 300C 3.6 L ФИАТ FREEMONT ЏИП РАМ 1500 68079744Ab #FH42

филтер за масло за 2011-013 JEEP Grand Cherokee / Wrangler 3.6 L 2012 Chrysler 300C 3.6 L ФИАТ FREEMONT ЏИП РАМ 1500 68079744Ab

Залиха
DEN 448.80
Износот:


надворешниот дијаметар : 52 MM
внатрешен дијаметар MM
внатрешен дијаметар MM
тема големина
висина : 138 MM
ЗА CHRYSLER 200 V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА CHRYSLER 300 C V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА CHRYSLER КАМИОН Градот & Земјата APV V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE Avenger V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE Challenger V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE Полначот V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE КАМИОН Караван V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE КАМИОН Durango V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE КАМИОНОТ Гранд Караван V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА DODGE КАМИОН Патување V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА ЏИП КАМИОН Grand Cherokee V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2011-2012
ЗА ЏИП КАМИОН Wrangler V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC ERB (G) 2012
ЗА RAM меморија КАМИОНИ Товар Ван V6-3.6 L F / inj. (24 V) DOHC Флекс Гориво ERB (G) 2012
ЗА "ФОЛКСВАГЕН" КАМИОН Routan V6-3.6 L F / inj. Флекс Гориво CJRA 2011-2012

Декларираните карактеристики

Земја/Регион на Производство:
Кина
Осветленост Дел Број:
05184526AA
Бренд Име:
AUTODAB
Производителот Дел Број:
68079744AB

Поврзани производи